Reservation

Udlejning af Finca Laberinto


Priser 2022
 • Lavsæson 2. april - 30. april 2022 incl. påsken: 850 €/6.375 DKK pr. uge
 • Mellemsæson 30. april - 2. juli og 27. august - 29. oktober 2022: 975 €/7.300 DKK pr. uge
 • Højsæson 2. juli - 27. august 2022: 1.395 €/10.470 DKK pr. uge


 • Find vores udlejningskalender ude til venstre under Kalender. Kalenderen er altid opdateret. Skiftedag er i højsæsonen om lørdagen. I den øvrige sæson bestræber vi os på at være så fleksible som muligt.

  I alt er der plads til 6 voksne personer i huset samt ét mindre barn, som kan sove i weekendseng.

  Huset er børnevenligt med afskærmning af pool og trapper. Dog er gæstehuset ikke egnet til mindre børn. Huset er ikke handicap-venligt.

  Du kan også blive ven med Finca Laberinto på Facebook, hvor du kan følge med i, hvad der sker i og omkring huset samt dele dine ferieoplevelser i Andalusien med andre gæster.

  Ankomst - og afrejsetidspunkter

  Finca Laborinto er ledigt kl. 16 på ankomstdagen. På afrejsedagen vil vi bede jer forlade huset senest kl. 11 af hensyn til rengøringen, medmindre andet er aftalt.

  Velkomst

  Vi gør meget for, at I skal føle jer så velkomne i Finca Laberinto som muligt. Når I ankommer vil huset stå klar til jer med opredte senge - lige til at hoppe i og specielt dejligt, hvis I ankommer sent. Hvis I har bestilt babyseng, vil den selvfølgelig også være opstillet, opredt og klar.

  Inklusiv leje

  Vedligeholdelse af pool og have, brug af sengelinned, viskestykker og håndklæder, almindeligt forbrug af el, vand og gas i sommersæsonen (april t.o.m. oktober) samt fri brug af internet. Internettet kan fint streame film, hvis det ønskes.

  Babyudstyr som babyseng, højstol, babybadekar m.m. er til fri afbenyttelse.

  En detaljeret kørevejledning med billeder for turen fra lufthavnen i Malaga til Finca Laberinto tilsendes efter reservationen sammen med praktiske informationer om huset. Ved ankomst om aftenen sendes endvidere en kørevejledning til turen fra Cómpeta til Finca Laberinto til kørsel i mørke.

  Ekslusiv leje

  Obligatorisk rengøring ved afrejse. Prisen er 110 €/825 DKK (2020-niveau) eller 130 €/975 DKK (2022-niveau).

  Bemærk venligst, at ved et unormalt højt forbrug af el og gas, ved behov for ekstra rengøring, samt ved vask af mere end 1 sæt sengetøj og håndklæder pr. person vil der blive fratrukket et beløb svarende til vores ekstraudgift fra depositummet.

  Depositum

  Ved reservation skal der betales et depositum på 284 €/2.125 DKK (2022-niveau).

  Rygning og kæledyr

  Det er ikke tilladt at ryge indendørs samt at medbringe kæledyr. Vi kan dog ikke garantere, at huset er allergivenligt mht. allergi overfor dyr.

  SIKKERHED

  Da betalingen for leje af Finca Laberinto sker via bankoverførsel, opfordrer vi til altid kun at benytte det kontonummer i Nordea Risskov, som bliver tilsendt ved lejeaftalens indgåelse. Kontonummeret vil aldrig blive skiftet undervejs. Ring også gerne til os på telefon 28872821 for at få bekræftet kontonummeret, før betalingen sker. Når pengene er registreret på vores konto, vil I altid få en bekræftelse på modtagelsen indenfor få dage.
  Nøglen vil altid blive tilsendt til jeres privatadresse 14 dage før jeres ferie således, at I har den i god tid inden ferien.
  Ring også gerne til os på tlf. 28872821, hvis du har spørgsmål.

  Kontakt tlf.: +45 28872821 e-mail: kontakt@fincalaberinto.com © copyright 2016 - 2017
  El Registro de Turismo de Andalucia CR/MA/01326