Pool og have

Husets pool er 4 gange 7 meter, og 1,80 meter dyb i den dybeste ende. På poolområdet findes udendørsbruser, solsenge og en mindre pergola med behagelige stole.

Der hører naturligvis en stor grund til en gammel vingård. Engang var det meste af de 10.000 m2 plantet til med vin, i dag er den skønne sydvendte skråning udover terrasseområdet og de omkringliggende bede naturlig vegetation med mange mandeltræer, oliventræer, pinjetræer, agaver og et enkelt stort figentræ. Nederst på grunden løber en lille kilde, som gør grunden dejlig frodig.

Huset har flere terrasseområder. Foruden området ved poolen, som kan lukkes af med låge, findes en terrasse med direkte adgang fra køkken-alrummet, en sydøst-vendt terrasse mellem gæste- og hovedhuset og en lille fredfyldt terrasse ud for det store soveværelse i underetagen. Desuden er der en overdækket terrasse med bag carporten og en stor overdækket terrasse syd for huset til de varme dage - eller til dage med regn. Alle havemøbler er fremstillet af træ eller rattan.Kontakt tlf.: +45 28872821 e-mail: kontakt@fincalaberinto.com © copyright 2016 - 2017
El Registro de Turismo de Andalucia CR/MA/01326