Området

Cómpeta

Competa er en af de smukke hvide bjergbyer i Andalusien. Byen ligger ca. 640 meter over havet og er en meget betagende og livlig by med ca. 3.000 indbyggere. Byen har igennem tiden tiltrukket mange kunstnere, bl.a kan man være heldig at støde på Thomas Helmig og en vis herre fra Gnags, som begge har feriebolig i området.

Om lørdagen afholdes lokalt marked på byens torv, ligesom byen huser flere indkøbssteder, små butikker med lokalt håndværk og selvfølgelig mange barer og restauranter. Vil du vide mere om Cómpeta og dens historie, følg linket Radio Solymar, Cómpeta for at høre interview fra Radio Solymar, hvor Steen Hastrup Stilling fortæller om sin Pueblo, Cómpeta.

Byen ligger meget naturskønt på den andalusiske højslette, omgivet af naturparken Parque Natural de los Sierra Almajara, som er kendt for sin smukke natur og et meget rigt dyre- og planteliv. Området er derfor oplagt til vandreture, cykling, ridning og fototure, se under under Aktiv ferie og sport.Kontakt tlf.: +45 28872821 e-mail: kontakt@fincalaberinto.com © copyright 2016 - 2017
El Registro de Turismo de Andalucia CR/MA/01326