Rejseoplysninger

Fly og bil

Turen ned til Cómpeta i bil er på ca. 3.000 km fra Danmark, så det bedste valg vil oftest være at finde et fly til Málaga og leje en bil i lufthavnen. Der er fly direkte til Málaga fra følgende lufthavne:

 • Billund: Ryanair og SAS
 • Kastrup: Norwegian, Ryanair, Vueling, Iberia og SAS.
 • Aalborg: Norwegian og SAS
 • Aarhus: SAS
 • Hamburg: Norwegian,Ryanair
 • Bremen: Ryanair
 • Sturup (Malmø): SAS


 • Brug eventuelt en søgemaskine så som Supersaver eller Momondo, men vær opmærksom på, at f.eks. Ryanair's priser ikke altid kan findes her.

  Hvis I flyver med Ryanair, kan I først skrive boardingkort ud 7 dage før ud- og hjemrejsen, medmindre I vil betale ekstra for et reserveret sæde. Løsningen er at downloade Ryanairs app på sin smartphone og anvende den til boardingkortet, eller at skrive boardingkortet til hjemturen ud på en af de lokale internetcaféer, det koster få cent.

  Billeje
  Billeje anbefales. Leje af bil i Andalusien er heldigvis billig, men husk at bestille bilen hjemmefra. Helle Hollis kan anbefales. De er ofte lidt dyrere, men taler oftest dansk og har dansk hjemmeside. De sørger for at have kontrakten klar i forvejen, så man ikke skal vente. Man får 15 % rabat som lejer af Finca Laberinto ved at oplyse vores rabatkode. Kontakt os for nærmere oplysninger.

  Vær opmærksom på ekstra forsikringer, gebyrer på f.eks. sen afhentning og aflevering af bilen samt, at de fleste firmaer udleverer bilen med fyldt tank og ønsker den retur med tom tank. Resterende brændstof refunderes oftest ikke. Helle Hollis refunderer brændstof i kvarte tanke som en af de få udlejningsfirmaer, ligeson en ekstra fører (ægtefælle) gratis kan tilføjes kontrakten.
  Check hjemmefra, om jeres indboforsikring eller Mastercard indeholder en selvrisikosforsikring ved leje af bil. Det kan gøre billejen væsentlig billigere, men kræver dog, at et relativt stort depositum reserveres på jeres kontokort.

  Leje af GPS og barnestol er oftest ret dyrt, og GPS'en er ofte ikke opdateret for nyligt. Tag eventuelt udstyret med hjemmefra.

  Nogle biludlejningsfirmaer har lejeskranker i Terminal 2 (gå ligeud efter baggageudleveringen), andre holder til i området omkring lufthavnen. Bilen kan derfor både afhentes i lufthavnen, eller I kan blive hentet af en shuttlebus udenfor lufthavnen og kørt til udlejningsfirmaet, som ofte ligger få hundrede meter fra derfra. Ved hjemrejsen afleveres bilen samme sted, og hvis udlejningsfirmaet ikke ligger i lufthavnsbygningen vil en shuttlebus igen sørge for jeres transport til lufthavnen, også ved afrejse om natten eller tidlig morgen. Opgiv blot jeres afrejsetidspunkt ved afhentning af bilen.

  Fart- og parkeringsbøder
  Et godt råd er at overholde fartgrænserne i Spanien. Vi ved af erfaring, at der er adskillige kameraer på vejene, og bøden bliver via biludlejningsselskabet sendt videre til Danmark. Betal også parkeringsbøder på stedet, da det samme sker her, oven i købet med et klækkeligt beløb oveni for ulejligheden med at sende bøden videre. Biludlejningsselskabet tager sig også betalt for at oplyse din adresse ved bødeinddrivelsen (ca. 30 Euro).

  Motorcykelferie

  Mc udlejning kan bookes gennem hjemmesiden GSHeaven.

  Ovennævnte links og information er uden ansvar.

  Kontakt tlf.: +45 28872821 e-mail: kontakt@fincalaberinto.com © copyright 2016 - 2017
  El Registro de Turismo de Andalucia CR/MA/01326