Gæstebog

Gæstebog og kommentarer fra lejere

I vores tid med Finca Laberinto som udlejningshus, har vi fået rigtig mange positive tilbagemeldinger.
Her er nogle af dem:

Tak for opholdet på jeres dejlige Finca. Det var en rigtig god oplevelse for alle i familien – og vi fik indfriet vores forventninger til afslapning, natur, varme, rammer – så selvom det kun blev en uge, er vi i den grad ladet op, så vi er klar, til at tage fat på efteråret. Vi har sendt nøglen tilbage – (selvom vi gerne havde beholdt den….).
bedste hilsener jette, maria, mathias og jørgen

Så er vi igår kommet hjem efter 2 fantastiske uger i Finca Laberinto!! Det har virkelig været den skønneste ferie! Sikke et dejligt hus I har! Med de fedeste udsigter fra alle vinduer og terrasser! Og så hyggeligt, charmerende og velholdt. Man kan tydelig mærke at I selv bor der indimellem. Der er ingen tvivl om at vi gerne vil komme igen engang. Vi forelskede os i området og Competá og huset og følte os hjemme. Så fedt. Drømmer selv om en Finca i Andalusien, men må vist nøjes med at leje.
Kh. Siri

Vi holdte ferie i Finca Laberinto uge 27 og 28 i 2019. Vi – en familie på to voksne og to børn (12 og 14 år) - havde en fantastisk ferie – intet mindre. Hvis du er til hyggelig spansk/skandinavisk stil, rolige omgivelser og fantastisk udsigt, så er Finca Laberinto lige noget for dig! Finca’en ligger på en lille bjergvej med relativt langt til de andre finca’er, så du ugenert kan opholde dig på husets udearealer. Huset er i flere plan og der er terrasser (med dertilhørende lækre udemøbler) hele vejen rundt om huset, så man kan nyde sol… eller skygge… hele dagen. Køkkenet og badeværelserne er alle med faciliteter der hører hjemme i et moderne hjem. Værelserne har en god størrelse og sengene er rigtig gode (ingen hårde madrasser) Poolområdet var yderst populært – især hos børnene. De nød at have en hel pool for dem selv. Alt i og omkring Finca’en fremstår meget velholdt, rent og pænt! Ejerne, Helle og Lars, ydede den allerbedste service og var meget hjælpsomme hele vejen igennem vores ophold, hvis vi havde spørgsmål. Vi kommunikerede via Finca Laberinto’s Messenger og vi fik altid hurtigt og imødekommende svar.
Vi havde lejet bil alle dage og tog på dagsture både længere oppe i bjergene og ned til kysten. Der er rigtig mange muligheder, med udgangspunkt i Finca Laberinto. Det tager ca. 30 min at køre af de små bjergveje ned til autovia’en ved Torrox.
Vi kan varmt anbefale et ophold i Finca Laberinto. Hvis muligheden byder sig for os, vil vi helt sikkert komme retur til Finca’en!
De bedste hilsner
Lærke, Lasse, Lars og Lise

"Det at leje jeres Finca var bare SÅ GODT. Uanset hvad man kunne finde på at lave af mad, så var udstyret der til det. At stå op om morgenen dernede, og lave sig en kop kaffe, og sætte sig op på terrassen og bare kigge ned over dalen, alt imens en enkelt hane galede i det fjerne. Det var SÅ livsbekræftende.
Sten V."

"Det er jo et fantastisk hus og sted! Vi har det alt for lækkert.
Rasmus og familie "

Rasmus og familie sammen med vores spanske nabo, Pepe, ved den nyrenoverede brønd

"Tusind tak for en meget dejlig uge i jeres hus. Sikke et sted I har! Det håber jeg, vi får lejlighed til at besøge igen en anden gang.
Tine og Andreas"

"Så er ferien ved at være slut for denne omgang for os. Vi har haft en helt magisk uge hernede i jeres fuldstændigt fantastiske hus og de helt utrolige omgivelser det ligger i. Det har ganske enkelt overgået vores forventninger på alle leder og kanter.
Det største problem er at vælge mellem de mange skønne terasser I har her - hver med sin herlige udsigt og enten sol eller skygge :). Her er i det hele taget vidunderligt og dagene er forsvundet som dug for solen.
Lene, Jonas, Emma og Emil"

Michael nyder poolen med sin søde familie


"TAK Helle
Her er simpelthen fantastisk...den udsigt og jeres skønne hus kan slet ikke beskrives :). Vi ankom i går kl 17 efter en meget fin rutebeskrivelse, der førte os lige til huset.
Alt er bare perfekt. Sikke et fantastisk sted I har her. Den eneste udfordring bliver, at vi ikke kommer til at kunne trække ungerne væk fra huset :).
I har virkelig formået at give det et personligt præg af dansk og spansk stil med jeres flotte møbler og nips. Og så er det bare sjovt at gå på opdagelse i huset. Vi kan stadigvæk ikke finde helt rundt :).
Det er bare lige os...nu drømmer vi også om en finca i Spanien.
Lotte T."

"Ferien i Finca Laberinto har været den bedste ferie vi har haft. Jeres hus og omgivelser er helt fantastiske. Jeg tror jeg har set et sted, hvor du skriver at udsigten ikke kan retfærdiggøres udfra et foto- jeg tænke "skriver de ikke altid det"? Men du har ret, det kan den ikke. Feriens højdepunkt var nok da vi mødte Christopher ( dansk popstjerne) nede i Cómpeta- han boede i nærheden af os, så det var stort. Vi følte os meget velkomne og alt var helt i top. Jeg håber vi må komme igen.
Mange hilsner Anna Risager Christensen & familie"

Anna og familie - og feriens højdepunkt, Christopher, i Cómpeta


"Vi fandt huset uden problemer efter din fine vejbeskrivelse. Alt så fint rengjort og ryddeligt ud. Det er et vidunderligt sted, I har, og vi nyder at være her. I det hele taget synes vi, at det er et meget dejligt og velfungerende sted, – man mærker tydeligt, at I selv bor der, holder af det og passer på det, og det er også den bedste forudsætning for os som lejere. Vi kommer derfor gerne tilbage en anden gang, hvis det er muligt."
Mange tak for denne gang og varme hilsner fra Ralph, Ulla og Sanne

"Har tilbragt en uge i Finca Laberinto med familien. Dette er et lille paradis på jord. En fantastisk udsigt og en meget lækkert og hyggelig Finca med alle nødvendige fornødenheder. Kan varmt anbefale dette sted. Ferier man slet ikke vil hjem fra."
Bettina og Michael B.B.

"Så er vi hjemme i Danmark igen, efter et vidunderligt ophold i jeres dejlige hus i Compéta. Vi har haft en rigtig god ferie, virkelig slappet af i skønne omgivelser. Jeres hus dækkede til fulde alle vores forventninger og behov ! Alt i alt en perfekt ferie i perfekte omgivelser !!!!! Du har fuldstændig ret: befolkningen i området er yderst venlige. Og vi morede os over det lokale værtshus nede ved tømmerhandleren. Der blev virkelig drukket fra den årle morgenstund, men stemningen var gemytlig, selv om vi aldrig fik dristet os indenfor. Det virkede, som om, der var tale om absolutte stamkunder :-) Vi fik et fint forhold til naboen med grisene, hønsene og påfuglen. Han fortalte om alt muligt i området, viste frem og var rigtig hyggelig. Han foreslog os at komme igen til efterået, når druerne er modne på de korte stokke. Min kone blev helt forfalden til moscatel-vinen, der kunne købes i 1 liters flasker i det lokale supermarked.til ingen verdens penge. Vi fik et par flasker med hjem, men det er jo aldrig det samme, som når det nydes på stedet :-). Det er slet ikke usandsynligt, at vi kunne finde på at komme tilbage til jeres Finca. Jeg håber blot, at der er lige så mange blomster og frodighed dernede i efterårstiden, og at det ikke er svedet af, som man ellers ser det på sydlige himmelstrøg i højsommeren og efteråret. Foreløbig tak for denne gang. I har været nogle rigtig gode "værtsfolk" og jeg kan kun give de bedste anbefalinger om jer og stedet.
Med de bedste hilsner, Michael og familie."

Udsmykket pind fra en af vores gæster

"Det har været en fantastisk år, med mange gode rejser. Men det var helt fantastisk at holde 6 ugers ferie I okt-November måned I jeres dejlige Finca. Virkelig et dejlig hus med alt hvad man kan ønske sig både inde og ude, dejlig med alle de terasser hvor vi altid kunne finde sol og varme, og en fantastisk udsigt, man tror næste det ikke men man kan se over til Marokko når der er klart vejr. Vi gik mange gange ind til Competa som bare en rigtig skøn by, man føler næsten at man er en del af befolkningen når man færdes I byen, meget gæstfrie. En stor tak til Udo, bare skønt de dage han kom for at se til huset, og en stor tak til Helle som yder den hjælp til at man får en rigtig god ophold, har lavet en fantastisk velkomstbog , som vi havde rigtig stor glæde af."
Bent B.H.

“Vi oplevede en meget veldisponeret og velindrettet ejendon i et enestående andalusisk landskab. Oplevelserne var mangfoldige, vi sugede til os i rigt mål og har derfor gode minder på nethinden og i maven. Lutter idyl og nye kræfter til det danske efterår."
Dan B.

Vi var i Finca Laberinto i uge 37. Bilen var lejet hos Helle Hollies hjemmefra, og det var utrolig nemt at komme videre fra Malaga. Biludlejningsfirmaet taler dansk og er fantastisk servicemindede. Trods en udførlig kørevejledning fra Helle & Lars lykkedes det alligevel, at køre forkert ud ad motervejen. Senere brugte vi GPS frem til Torrox. Derfra var det rimelig nemt at finde huset. Turen fra Torrox er ad stejle veje med mange nålesving, og utrolig smuk og storslået.
Huset er nøjagtig som beskrevet og der er ikke overdrevet eller pyntet på noget nogen steder. Fuld af atmosfære, stemning, formidabel udsigt fra terrasserne, lækker pool og grill, lækre værelser der mangler INTET. Alt er lækkert, til punkt og prikke. Her kan man slappe rigtig af og nyde livet.
Vi brugte en del tid på ture til Competa for at nyde miljøet flere gange. Her er kringlede gader, cafeer, flinke indfødte der har masser af tid. Der er alt hvad man kan ønske sig som turist, der gerne vil opleve det autentiske Spanien. Vi var også i Nerja og bade i Middelhavet og se på byen. Alhambra blev det også til. Det var en fin oplevelse. Til andre vil jeg råde til, at købe billetter hjemme fra. Det havde vi gjort og slap nogenlunde nemt igennem køerne.
Vi fantaserer allerede om at tage afsted igen, men ved bare ikke lige hvornår det kommer til at passe. Det er et lækkert sted, som vi uden tøven gerne anbefaler til andre.
6-Stjerner herfra.
Bedste hilsner Andreas, Merete og Poul Schødt

“Rigtig lækkert hus. Man føler sig meget velkommen."
Caspar R.

“Tusind tak for lån af Jeres dejlige hus. Vi har nydt det meget, badet, spillet spil , og hvad varmen ellers indbød til. Alt levede op til forventningerne, det var smagfuldt og lækkert, der manglede intet. Omgivelserne pragtfulde, kan forstille mig at når blandt andet mandeltræerne blomstrer , det må være et smukt syn. Vi faldt for Competa, som havde charme og god atmosfære, plus alt hvad vi havde brug for i dagligdagen."
Lene og familie

Lene og familie

“Fantastisk hus! Velholdt, velindrettet, veludstyret med alt. Dejligt med et veludrustet køkken - og grillen er super. Fantastisk med vinskab! Vi vander dine potter - her i heden er der brug for det. Vi nyder det her!"
Sidsel & Carsten

“Tusind tak for lån af jeres dejlige hus i bjergene. Vi har haft det pragtfuld og vejret var med os, så vi har nydt det i fulde drag. Vi har intet at bemærke med hensyn til mangler, der var alt hvad der behøves. Vi vender gerne tilbage en anden gang.
Frank P .

“We are back from Andalucia and enjoyed the stay very much. Your finca is wonderful !! Finely renovated and furnished with great taste and the surroundings quiet and beautiful and very green ! The kitchen is very well equipped."
Ellen R. and family,

“Vi havde endnu engang et rigtig dejligt ophold, som vi kan leve højt på i den kommende tid. Tak for det… og tak for god hjælp og service både før og under ferien."
Bente og familie

"Tak for en meget meget skøn ferie i jeres vidunderlige hus! Simpelthen sådan en fornøjelse at være her, det er beundringsværdigt velholdt: vi har nydt enhver krog, terrasse, poolen og udsigten. Mange hilsner for nu, Gitte."


Anmeldelse Spain Holiday, Else Skjødt Madsen:
"Fantastisk feriebolig.
Bolig og boligejer er absolut til 5 stjerner. Absolut dejlig og velfungerende bolig med alt ønskelig inventar. Meget udførlig kørevejledning med fotos, hvilket betød vi kørte lige til ferieboligen. Ferieopholdet levede til fulde op til forventningerne og stedet kan varmt anbefales."

"Tak for en fantastisk dejlig ferie i jeres skønne hus. Alt har fungeret upåklageligt, lige fra kørselsvejledninger til selve huset og poolen. Det ligger med den skønneste udsigt og man bliver mødt af et 100% rent hus indeholdende alt, hvad der er behov for. Selv turforslag osv. er der tænkt på. Tak for det. Vi håber meget at vende tilbage på et senere tidspunkt".
Michael B.

Anmeldelse Spain Holiday, Michael Berkowitz:".
"Skøn ferie i et skønt hus. ".
Op til ferien havde vi meget fin kontakt til ejer.".
Vi ankom om natten og fik tilsendt en perfekt kørevejledning, hvor ejer havde ulejliget sig til at tage natbilleder, så alt var genkendeligt for os.".
Vi kom til et helt rent hus, hvor det en ikke var nødvendigt at tørre borde af. Der var alle basale fornødenheder til sted lige fra vand, krydderier til papirvarer - ja selv en flaske vin var sat frem og et skriv på tavlen bød os velkommen.".
Huset fungerede perfekt og da vi måtte tage reservegasflasken i brug, ja så stod der en ny næste dag."

Kreativ dekoration fra vores gæster

"Tak for lån af jeres dejlige hus. Vi har haft en fantastisk ferie, og vi har virkelig nydt vores ophold dernede. Det er super dejlige og meget hyggelige forhold, og det fungerede rigtig fint. Tak også for den gode service op til ferien ned gode informationer. Vi tænker vi gerne kommer igen en anden gang. De bedste hilsner, og med tak for denne gang."
Erling C.

Anmeldelse Spain Holiday, Laila og Lars Andersen:
"Lækkert og meget anbefalende....
Super lækkert hus som er bevaret fra tidligere tid men alligevel tidsopdateret svarende til idag med alt nødvendigt. Hele huset er godt veludstyret og der mangler intet.
Der er en helt fantastisk udsigt fra terrassen og udover havet. Poolen er rigtig lækker. Fin og klar. Poolmanden (altmuligmanden) Udo kigger forbi løbende og hjælper gerne med andre spørgsmål løbende.
Internettet er nogenlunde stabilt. Dog ikke hurtigt nok til streaming... Selve vejen til huset er okay dog er de sidste par hundrede meter lidt mere hullede. Der er en dejlig stor gasgrill der kan benyttes. Der er også en vaskemaskine. Der er to ovne i køkkenet.
Alle billeder og informationer svarede overens med alt da vi ankom. Super god kommunikation imellem udlejer og lejer både inden og efter.
Dette er helt klart et super lækkert hus som vi kun kan anbefale. Vi vil helt sikkert vende tilbage hvis det kan passe ind i kalenderen igen.
Tak for denne gang og på gensyn!! ;-)"

"Vi var fremme ved huset ved halv otte tiden, efter en perfekt kørselsvejledning fra husets ejere,og føler os fantastisk til mode:). Her er endnu mere vidunderligt end vi havde forventet! Sikke en perle, jeg forstår godt, at dette er jeres andet hjem. De næste 14 dage bliver balsam for krop og sjæl for både forældre og teenage drenge. Jeg er meget lykkelig over, at jeg havde tid til at kikke på "markedspladsen" en dag på arbejde tilbage i januar. Jeg er sikker på vi får en fantastisk ferie i jeres dejlige hus, som vi nok skal passe på, som var det vores eget."
Lis og drengene

Anmeldelse Spain Holiday, Lis Sawicki:
"Charmerende hus i rolige omgivelser.
Et helt igennem fantastisk og charmerende hus. Indrettet med stor sans for husets oprindelse og "sjæl". I omgivelser som indgyder ro, tid til refleksion og til at tanke op. Huset ligger i et spændende område, med mange udflugts muligheder i alle retninger. Man kan udforske den skønneste natur lige udenfor havelågen, mærke historiens vingesus i Alhambra, lade sig forføre af de små hvide bjergbyer som oser af charme og venligtsindede beboere , opleve storbypulsen i Malaga, se det usædvanlige Gibraltar, slappe af ved pool eller strand og.....
Alt i alt en ferie man ikke vil hjem fra.

"Fantastisk hus i et fantastisk område. Vi har taget 1 million billeder fra huset og af huset - og har rost og anbefalet det meget til vore familier og venner. Vi er virkelig bjergtaget af huset og området og vil gerne rose jer for jeres gennemførte, meget hyggelige og rustikke stil. Flot, flot, flot. Det er lige os. Vi kunne godt have brugt en uge mere. Håber vi må leje huset igen en anden gang. Giver lige pludselig mening at "retire" i måneder i Spanien :-)."
Poul, Laura og Bente

"Det er simpelthen "paradiset på jord". Vi nød det i fulde drag. Tusind tak."
Vibeke R.N.

"Så er vores fantastiske ferie desværre slut, hvor går det stærkt når man bor så skønt et sted. Vi har nydt hvert et sekund i jeres hus og vi har faktisk været der rigtig meget. Vi lavede selv mad de fleste aftner, det var bare så hyggeligt at sidde på terrassen og nyde udsigten over bjerget, den fik vi ikke nok af... I har virkelig et sted der som vi kun kunne blive lykkelige over at få lov til at være I."
Anette B.

"Her er fantastisk og endnu smukkere end på fotos. Huset er så "god stil" og meget hyggeligt, og alt fungerer. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi besøger Cómpeta og jeres "perle". Tak for "lån" og for din søde og professionelle måde at guide ud i udlejningsproceduren. Det har været trygt og nemt. Endviderer har det været en stor hjælp med alle de velbeskrevne vejledninger."
Cathrine E.

Sikken et skønt hus, en fantastisk beliggenhed og en vidunderlig stilhed, det indfriede alle vores ønsker og forventninger til en uforglemmelig ferie !!!!"
Lene, Karsten og Simone

" Huset har været ekstremt velfungerende og det er rart at være et sted hvor tingene er i orden og der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Vi har nydt at kunne være 6 personer med mulighed for egne badeværelser og soveværelser."
Thomas S.J.

"Så er vi vel ankommet til Finca Laberinto. Kørevejledningen fungerede perfekt :-) Her er helt fantastisk. Vejret er perfekt og huset plus omgivelserne er så smukke. Vi har allerede været flittige gæster i poolen og nydt solen fra de forskellige terrasser. Det er dejligt at tænke på, at vi skal være her de næste to uger og nyde livet :-)." Venlig hilsen Sofie

"Tak for en rigtig god ferie i jeres dejlige sommerhus. Vi vil helt sikkert besøge huset igen, såfremt muligheden byder sig. Tak for professionel behandling og en dejlig sommerferie i Spanien.".
Nicolai

" Vil gerne takke for en helt fantastisk ferie i jeres feriehus. Synes, at alt fungerede fint. Vejret var bare helt perfekt - 30 grader og en skyfri himmel :). Vi ser frem til at leje huset en anden gang."
Finn K.

" Huset er fantastisk dejligt og veludstyret - og meget smagfuldt indrettet. Det er en sand fornøjelse."
Thomas E. P.

August måned med 30 grader i poolen (Per Gøhre)Alle gæster har givet tilladelse til at bringe kommentarerne på vores hjemmeside.

Kontakt tlf.: +45 28872821 e-mail: kontakt@fincalaberinto.com © copyright 2016 - 2017
El Registro de Turismo de Andalucia CR/MA/01326