Interiør

Finca Laberinto er møbleret i en spansk stil som passer til huset, med gode senge og alle moderne bekvemmeligheder, som gør opholdet behageligt.

I køkken-alrummet står TV, dvd, og musikanlæg. Fri trådløs internetforbindelse forefindes ligeledes. Film, bøger, kogebøger og rejsebøger er naturligvis også til fri disposition.

Huset er med sine små 150m2 ideelt til en eller to familier. Foruden de store terrasseområder består huset af 2 sammenbyggede huse, hvoraf gæstehuset kan benyttes separat med egen indgang, soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse, tekøkken og egen terasse.

I hovedhuset findes et stort højloftet køkken-alrum, 2 gode soveværelser, begge med dobbeltsenge samt 2 badeværelser, det ene med kar.

Hovedhuset er med sine tykke vægge dejligt køligt på de varme sommerdage, eventuelt med hjælp fra de 2 airkonditionanlæg. På de kølige aftener kan brændeovnen tændes, ligesom der er mobile elradiatorer. I køkkenet findes alle moderne faciliteter, herunder to ovne, stort (gas-)komfur, opvaskemaskine, vinkøler og stort køle/fryseskab. Vaskemaskine findes i underetagen. Grilludstyr på terrassen kan frit benyttes.





Kontakt tlf.: +45 28872821 e-mail: kontakt@fincalaberinto.com © copyright 2016 - 2017
El Registro de Turismo de Andalucia CR/MA/01326