Aktiv ferie og sport

Aktiv ferie og sport

For jer, der elsker aktiv ferie, kan morgenen starte med en frisk svømmetur i poolen, og herefter kan dagen gå med -

Vandreture omkring Cómpeta, se Rutas por la sierra. Siden er på spansk, men giver alligevel et godt indtryk af de varierede muligheder for vandreture i området.

Har I mod på en flot vandretur i en flod, kan det anbefales at starte vandreturen fra Nerja i floden Chillar, se beskrivelsen Rio Chillar ved Nerja.


I Finca Laberinto findes et vandrekort og flere bøger med beskrivelser af vandreture omkring Cómpeta og resten af Andalusien, som kan bruges til inspiration og tro følgesvend på jeres ture. Turistkontoret hjælper jer også gerne med turforslag.
Bag Canillas de Albaida findes en rigtig god vandretur, se beskrivelsen på Ruta del Sol y del Vino.

Golf, de nærmeste lækre golfbaner ligger 35 minuttes kørsel væk, se Baviera Golf.

Løbeture i det varierede terræn.

Cykelture, eventuelt på mountainbike. Cykler kan lejes i Cómpeta. På linket Bikemap kan du finde kort over diverse flotte cykelruter omkring Cómpeta. Ruterne nord for Cómpeta foregår i bjergene.

Ridning, se Horseriding Andalucia.

Arrangerede ture
Firmaet Salamandra Multi-Adventura tager sig af at arrange vandreture, cykelture, jeepture i bjergene, kanoture, udflugter til huler, klatreture og rideture, se linket Salamandra Multi Adventure. Mange af turene foregår i det smukke naturområde omkring Cómpeta.

Kontakt tlf.: +45 28872821 e-mail: kontakt@fincalaberinto.com © copyright 2016 - 2017
El Registro de Turismo de Andalucia CR/MA/01326